• Главная
  • Блог
  • Пользователи
  • Форум
  • Литературное творчество
  • Музыкальное творчество
  • Научно-техническое творчество
  • Художественно-прикладное творчество

Шоколад

Опубликовано Цыцаркина Наталья Сергеевна вкл 18.01.2016 - 19:44
Цыцаркина Наталья Сергеевна
Автор: 
н

Шоколад

Скачать:

ВложениеРазмер
Файл pro_shokolad.pptx662.8 КБ
Предварительный просмотр:
Чтобы пользоваться предварительным просмотром презентаций создайте себе аккаунт (учетную запись) Google и войдите в него: https://accounts.google.com

Подписи к слайдам:

Слайд 1

Lindt

Слайд 2

Lindt Swiss Chocolate is of uniquely delicate flavor. Rodolphe Lindt has created a process known as conching (feeling of "melting" in the mouth.) U p to this day, the master of chocolate, Lindt has been uing this recipe.

Слайд 3

Godiva

Слайд 4

Belgian chocolates, founded in 1926. Godiva, considered one of the most popular candy in America.

Слайд 5

Ghiradelli American chocolate company founded in 1852. Ghiradelli is one of the few companies in America that controls the entire chocolate manufacturing process, from cocoa bean to the finished product.

Слайд 6

Jelly Belly Multicolored zhelatinki as beans were born in Los Angeles in 1960. Today there are more than 50 different flavors and you can buy them at any grocery store of America.

Слайд 7

HERSHEY'S

Слайд 8

Classic American chocolate, enjoys wide popularity among Americans for over a century.

Поделиться:

На берегу Байкала

Одна беседа. Лев Кассиль

Сорняки

Волшебная фортепианная музыка

Какая бывает зима