• Главная
  • Блог
  • Пользователи
  • Форум
  • Литературное творчество
  • Музыкальное творчество
  • Научно-техническое творчество
  • Художественно-прикладное творчество

Russian food.

Опубликовано Строганова Наталья Сергеевна вкл 30.07.2013 - 9:16
Строганова Наталья Сергеевна
Автор: 
Мамедов Рамиз

Презентация, рассказывающая о традиционном русском меню.

Скачать:

ВложениеРазмер
Файл russian_food_mamedov_ramiz.pptx325.69 КБ
Предварительный просмотр:
Чтобы пользоваться предварительным просмотром презентаций создайте себе аккаунт (учетную запись) Google и войдите в него: https://accounts.google.com

Подписи к слайдам:

Слайд 1

Russian food Mamedov Ramiz 6A Class

Слайд 2

Borshch , of course, is beet soup, and one of the most famous Russian traditional foods. Beets seem a strange base for soup to many Westerners, but there are plenty of reasons that this hearty soup is one of Russia’s most famous dishes. Full of vegetables and meat, the layered flavors in this soup are especially nice with a dollop of fresh sour cream.

Слайд 3

Blini are also served rolled with a variety of fillings: jam, cheese, onions, or even chocolate syrup. At any restaurant where you aren’t sure of any of the other dishes, blini are always a safe bet. Bliniare such an important part of Russian cuisine, a festival called Maslenitsa celebrates the beginning of spring with them.

Слайд 4

Pelmeni are pastry dumplings filled typically with meatballs. They can be served alone, slathered in butter and topped with sour cream, or in a soup broth. Definitely a favorite in Russia and abroad!

Поделиться:

Заяц, косач, медведь и весна

Пейзаж

Басня "Две подруги"

Сказка "Морозко"

Астрономы получили первое изображение черной дыры