• Главная
  • Блог
  • Пользователи
  • Форум
  • Литературное творчество
  • Музыкальное творчество
  • Научно-техническое творчество
  • Художественно-прикладное творчество

Russian dish . Recipe on preparation of the «Schnitzel»

Опубликовано Перебеева Ольга Владимировна вкл 18.03.2016 - 12:32
Перебеева Ольга Владимировна
Автор: 
Вэнтынеут Мария

Recipe on preparation of the «Schnitzel»

Скачать:

ВложениеРазмер
Файл recipe_on_preparation_of_the_schnitzel.pptx550.23 КБ
Предварительный просмотр:
Чтобы пользоваться предварительным просмотром презентаций создайте себе аккаунт (учетную запись) Google и войдите в него: https://accounts.google.com

Подписи к слайдам:

Слайд 1

Russian dish Recipe on preparation of the « Schnitzel » Подготовила работу ученица 9 класса: Вэнтынеут Мария

Слайд 2

That is required : For mincemeat: 700 g pork, 2 eggs , 50 ml milk (6-7 tbsp) fat for frying, salt , pepper to taste. For the batter: 150 ml milk, 5 tbsp flour

Слайд 3

Coocking dish Pulp of the pork to wash, dry napkin, cut on bits. Meat to miss 3 times through meat grinder.

Слайд 4

Coocking dish Add milk, salt, pepper and beaten egg. Knead Mincemeat well.

Слайд 5

Coocking dish Make schnitzels of the round form. Place them in refrigerator for 2 hours .

Слайд 6

Coocking dish To prepare the dough: whisk milk, egg and flour. Chilled schnitzel dipped in the batter and fry both sides in a cast iron skillet with a well-heated fat.

Слайд 7

When serving, garnish with potatoes, herbs, vegetables. Each schnitzel serve on warmed in a water bath plate.

Слайд 8

Pleasing appetite!

Поделиться:

Рождественские подарки от Метелицы

Сочинение

Нас с братом в деревню отправили к деду...

Чайковский П.И. "Детский альбом"

Смекалка против Змея-Горыныча